GJØVIK SALGS- OG REKLAMEFORENING INVITERER TIL FROKOSTMØTE

 

Kulturkoden

Ønsker du å få et innblikk i hvordan du kan bidra

til resultatskapende kulturer?

 

 

Hvordan skapes resultater for individer, organisasjoner og samfunn? I Kulturkoden reflekterer den tankevekkende foredragsholderen Rune Semundseth over hvordan dette skjer gjennom robuste, inkluderende og smarte kulturer. I sitt foredrag vil han presentere hvordan det settes i gang med en større bevissthet over kultur og fortsetter så med handling. Med dette kan virksomheter realisere vesentlig mål, visjoner og verdier.

Foredraget passer for deg som ønsker å få større kjennskap til hvordan du kan bygge en sterk og endringsvillig kultur i små og store bedrifter og organisasjoner.

Stedet er denne gangen Fjellhaven i Gjøvik Olympiske Fjellhall. Vi starter møtet med kortreist og innholdsrik frokost fra Gutta i Dampen. Meld deg på nå!

 

 

Rune Semundseth er en engasjerende og tankevekkende foredragsholder som evner å skape motivasjon og begeistring. Han er forfatter av bøkene Kulturkoden, Medarbeidersamtalen 2.0 og Medarbeiderkoden. Han er sivilmarkedsfører og har startet flere selskaper bl annet. Web Com AS. Han har bakgrunn fra Software Innovation, Ciber og Innovasjon Norge. Han har også satt i gang bistandsprosjektene jazzaid.com og iktaid.no.

KulturKoden har som misjon å hjelpe ledere og medarbeidere med å forandre organisasjonskulturen for å kunne takle stadig raskere skifter i kundebehov og teknologisk utvikling.

 

 

 

TID: Tirsdag 24. mars 2020 kl 08.00–10.00

STED: Fjellhaven i Gjøvik Olympiske Fjellhall

PÅMELDING: Fyll ut skjema på siden eller ring 970 74 210

PRIS: kr 190 (kr 390 for ikke-medlemmer)

FRIST: Fredag 19. mars kl 12.00

 

KrevesKrevesKrevesSender skjema ...Det oppstod en feil i serveren.Skjema mottatt.Kreves
Påmelding til
Frokostmøte 24. mars 2020

GJØVIK SALGS- OG REKLAMEFORENING

Telefon: 97 07 42 10
post@gsrf.no
Postboks 230, 2802 Gjøvik

Besøksadresse:
Jernbanetorvet 3, 2821 Gjøvik

2020  |  Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS  |  Adobe Muse