DS Skibladner og Gjøvikregionen Hadeland Ringerike Reiseliv er Årets Markedsførere 2016

 

Fra juryens begrunnelse: Prisen for årets markedsfører i Gjøvik er utdelt hvert år siden 1982. Daværende Kredittkassen (Nordea) i samarbeid med Gjøvik Salgs og Reklameforening innstiftet prisen. Statuttene har vært de samme helt siden starten bortsett fra at den fra 2010 ble endret fra Gjøvik til Gjøvik regionen. I tillegg er OA ved Øivind Ludvigsen og Dialecta ved Magne Myrtrøen representert i juryen. Banksjef Olav Haugen representerer Nordea.

 

Det skjer mye bra i vårt distrikt og det er hvert år mange verdige nominerte til prisen. Juryens arbeid favner bredt og mange bedrifter, personer og produkter er gjenstand for granskning. For året 2016 var jobben unormalt enkel. Dette skyldes en hendelse i løpet av sommeren som ble kalt Skibladner minutt for minutt. Planperioden var lang, mange var involvert og enormt mange forhold måtte lande riktig for at arrangementet skulle bli en suksess. Initiativet kom fra Oslo med NRK og diverse politikere, konseptet var kjent men å overføre minutt for minutt konseptet til Skibladner åpnet for enorme muligheter for vår region.

 

For at dette skulle kunne la seg gjøre måtte DS Skibladner stille opp. Det gjorde de og den ærverdige skute ble rigget med masse teknisk utstyr og kompetente personer. Grunnlaget var lagt og da var det opp til Gjøvik regionen reiseliv til å overta. Det ble motivert til et lokalt engasjement vi vel aldri tidligere har sett. Det ble arrangert fester, tv sendinger gikk med høye seer tall og resultatet ble over alle forventninger. I tillegg til at de som deltok fikk et minne for livet fikk tv seere tydeligvis det samme. Kombinasjonen Mjøsas hvite svane, innlandet med dets natur og attraksjoner samt de arrangementer som ble gjennomført ledet til den desidert sterkeste boom i antall turister til vårt område noen gang. Både under arrangementet, sen sommeren, høsten og vinteren og effekten pågår fremdeles med rekord tall i reiselivsnæringen lokalt.

 

Både hver og en av prismottagerne sitt bidrag og evnen til samarbeid mellom organisasjoner ga den effekt vi faktisk var og fremdeles er vitne til.

 

Dette fortjener uten tvil årets markedsførerpris for 2016 og det er med stor glede at prisen deles ut til to mottakere, DS Skibladner og Gjøvik regionen Hadeland Ringerike reiseliv

Bildeserie fra frokostmøtet 20. juni 2017:

GJØVIK SALGS- OG REKLAMEFORENING

Telefon: 97 07 42 10
post@gsrf.no
Postboks 230, 2802 Gjøvik

Besøksadresse:
Jernbanetorvet 3, 2821 Gjøvik

2020  |  Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS  |  Adobe Muse