Årets Julebutikk 2017

 

 

Juryens begrunnelse

En stor fin grangirlander rundt inngangsparti gjør at butikken har det mest inviterende inngangspartiet i hele byen, som synes godt på avstand. Du føler deg velkommen og får en fin julestemning med en gang. Butikken invitere deg rett og slett inn. Butikkansatte er veldig hyggelige, hilser og spør om du vil ha hjelp. Dette er med på at vi føler oss velkomne som kunder. Butikken utstråler, både inne og ute, en form for gammel julestemning og spiller på lag med navnet sitt ’Gamletorvet Sport’. Det de gjør står til butikkens profil. Fasade- og vindusdekorasjon er den mest gjennomførte i hele byen. Røde hjerter og hvite juletre i alle vinduer. De har tatt vare på den gamle pynten og du får en smak av jul med en gang du ser butikken. Uteski i snøen hjelper med å løfte stemningen og gir gode signaler.

 

Det er derfor en stor glede for GSRF å kunne tildele prisen Årets Julebutikk 2017 til

Gamletorvet Sport

 

 

 

 

Om konkurransen

«Årets Julebutikk»: Formålet med prisen er å motivere forretninger i Gjøvik til å tenke nytt - skape stemning og atmosfære. En flott butikk og et innbydende vindu er salgsfremmende. Konkurransen er åpen for alle butikker på CC Gjøvik og medlemmer av Gjøvik Sentrum.

Det legges vekt på idé, miljø, materialbruk, komposisjon, lyssetting og prismerking. Kreativitet utover det vanlige skal tillegges særlig vekt. Prisen består diplom og et vandretrofé, håndgravert spesiallaget potpurrikrukke fra Gjøvik Glassverk montert i egen monter.

 

 

GJØVIK SALGS- OG REKLAMEFORENING

Telefon: 97 07 42 10
post@gsrf.no
Postboks 230, 2802 Gjøvik

Besøksadresse:
Jernbanetorvet 3, 2821 Gjøvik

2020  |  Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS  |  Adobe Muse